Relatie en Eindejaarsgeschenken

De producten van Kraeck zijn uitermate geschikt als relatiegeschenk voor jullie klanten of als eindejaarsgeschenk voor jullie personeel.

Doordat wij alle producten zelf produceren, kunnen wij eenvoudig en tegen een aantrekkelijk tarief een gepersonaliseerde versie van een puzzeldoos of Kraeck-mini maken met jullie bedrijfslogo of een persoonlijke boodschap.

Kraeck-mini

De Kraeck-mini is een kleine uitdagende puzzel, die van zichzelf al leuk is om te krijgen, maar extra feestelijk wordt als je er voor personeel een cadeaubon, of voor klanten een kortingscode in verstopt.

Personaliseren met het logo van jouw eigen bedrijf behoort ook tot de mogelijkheden.

De Kraeck-mini kan ook direct door ons naar de ontvangers verzonden worden, en omdat hij door de brievenbus is het een extra leuke verrassing die altijd aankomt.

Puzzeldozen

Ook de puzzeldozen zijn ook, zij het in iets mindere mate als de Kraeck-mini, te voorzien van een persoonlijk sausje. Wel bieden de dozen, door het wat grotere formaat, nog meer mogelijkheden om niet alleen de doos zelf, maar nog een ander presentje in de doos, cadeau te doen aan relaties of personeel.

Graag denken we met je mee om een leuk en passen geschenk op maat voor jullie te maken. Neem hiervoor contact op via onderstaand formulier: