Over Ons

Kraeck is door ons (Daan, Freek en Marc) opgericht omdat wij van puzzels en spelletjes houden. Dit varieert van gezellig een avondje een puzzel leggen, tot grote spellen met 140 kinderen in een bos tijdens het begeleiden van een schoolkamp. Nu hebben we onze eigen puzzel bedacht en gefabriceerd. De bedoeling is om zo snel mogelijk de raadsels en puzzels op de Kraeck op te lossen om daarmee de code van het slot te ‘Kraecken’.

Onze eerste kist is die van Kapitein Hebzucht. Na muiterij van boord gezet op een onbewoond eiland met alleen zijn pistool en een kist. Niemand heeft die kist sinds zijn dood kunnen openen, dat is nu aan jou als puzzelaar!
Aan de volgende Kraeck wordt ook al gewerkt, dus houd deze site en onze social media in de gaten.

Als je de puzzels van Kraeck eenmaal hebt opgelost, kent deze geen geheimen meer. Wij willen niet dat hij daarna in de kast of erger nog, bij het afval verdwijnt. De Kraeck is daarom zo gemaakt dat je hem, nadat hij is opgelost, weer in de oorspronkelijke staat kan worden hersteld om door te geven. Het is zelfs mogelijk om een eigen cadeau te verstoppen voor de volgende avonturier. Hoe je dat doet zie je hier. Dat is nog eens een originele cadeauverpakking!


Kraeck

● Het team achter Kraeck ●
  Marc van Geest
  Marc van Geest
  Freek Vrijhof
  Freek Vrijhof
  Daan van Duijn
  Daan van Duijn