Kraeck Mini


Kraeck Mini - Kraeck jij'm?

De Kraeck-mini is een kleine uitdagende puzzel, door middel van het oplossen van een cryptische puzzel kan het doolhof worden uitgespeeld en de Kraeck-Mini worden geopend

  • Ontworpen en gemaakt in Nederland

  • Gratis een persoonlijk boodschap bij het begin en/of eind van het spel

  • Uitgespeeld? Geef de kraeck door met een eigen cadeau erin

Persoonlijke Boodschap

Eigen Tekst

Wil je een eigen tekst bij het begin van het spel en/of aan het eind van het spel zodra de Kraeck-Mini is gekraeckt?

Bij onze spellen kan je gratis persoonlijke boodschappen toevoegen die wij voor je uitprinten en met het spel meesturen. Zo is het mogelijk om op afstand een persoonlijk cadeau te geven!

Upload Eigen Ontwerp

Het is ook mogelijk om een eigen ontwerp mee te sturen voor in de doos. Wij ontvangen het liefst een zwart-wit PDF bestand.

Heb je een eigen ontwerp voor het begin en het eind van het spel, plaats deze dan allebei op een eigen pagina.

Doorgeven

Wil je de Kraeck-Mini doorgeven, super! Hoe leuk is het als je er dan ook nog is je eigen cadeau erin kunt stoppen. Benieuwd?

Bekijk hier onze uitleg →

Kraeck Mini

(1 klantbeoordeling)

12,50

De Kraeck Mini is een variatie op onze grotere spelboxen en is gemaakt als raadselspelletje en cadeauverpakking in één. De bedoeling is, net als bij onze andere spellen, om het kistje open te maken door je hersens te gebruiken. Lukt het jou om de raadselachtige tekst te decoderen en het sluitmechaniek te ‘kraecken’?

De Mini is perfect als cadeautje voor een vriend of vriendin, maar hij is ooit ontworpen als relatiegeschenk voor een grote instantie. Vraag bij interesse voor een hogere oplage en personalisering naar de mogelijkheden.

Let op! Zonder inhoud.

Persoonlijke Boodschap

Geef je een Kraeck cadeau? Typ hier jouw persoonlijke boodschap. Wij stoppen deze bij de start van het spel in de doos.

Typ hier jouw persoonlijke boodschap voor het einde van het spel.

Upload jouw persoonlijke boodschap in eigen opmaak (pdf).

(max file size 512 MB)

Beschrijving

De Kraeck Mini hebben we in eerste instantie ontworpen als relatiegeschenk voor een grote instantie. Het is een spel op A6 formaat, en dus perfect om een cadeaubon, een briefje of een klein geschenk in te verpakken.

In het kistje zit een doolhof verborgen, en een sluitsysteempje zorgt ervoor dat het kistje niet open kan voordat het doolhof opgelost is. Hiervoor kan het raadsel op de achterkant gebruikt worden, want als je deze op de juiste manier ontcijfert met de verborgen vertaalsleutel zal zich een routekaart ontvouwen.

De originele Kraeck Mini komt met ons eigen logo en een raadsel in een Kraeck thema, geschikt om te geven als originele verpakking van een cadeaubon of ander klein presentje of envelopje. Het is ook mogelijk om de Mini een eigen thema te geven en een logo op de voorzijde te laten graveren, waardoor deze in combinatie met een persoonlijke vondst in het kistje een perfect relatiegeschenk is voor oplossingsgerichte denkers. Vraag hiervoor en bij het bestellen van hogere oplagen naar de mogelijkheden.

Let op! Zonder inhoud.

1 beoordeling voor Kraeck Mini

  1. D Zwaard

    Superleuk spel, waarbij de hersenen nog even flink aan het werk moeten. Perfect als cadeau met erin nog een kleinigheid of cadeaubon!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.● Spellen ●

Je winkelwagen is momenteel leeg.

Terug naar winkel